user_mobilelogo

Betaalmethoden


iDEAL

iDealBij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u al telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Kenmerken:

  • U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank;

 

PayPal

PayPalBij deze betaalmethode kunt u via PayPal uw transactie verrichten. U dient hiervoor wel een account te hebben bij PayPal.Het aanmaken van een PayPal-account kan via de volgende link:PayPal. Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen.

Kenmerken:

  • Via PayPal kunt u ook uw bestelling afrekenen via uw credit card.

 


Vooruitbetalen (overboeking)

OverBoekingHet is ook mogelijk om uw bestelling per overboeking te verrichten (vooraf betalen). In dat geval verricht u eerst de betaling, waarna wij bij ontvangst van de betaling uw bestelling in behandeling nemen. 

Kenmerken:

  • U ontvangt per e-mail de betaalgegevens
  • Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen.

 Rembours (PostNL)                                                                                                                                                                                                 

Het pakket(je) wordt bij u thuis bezorgd en je betaalt bij het in ontvangstnemen. In sommige gevallen kun je aan de deur met uw pinpas of creditcard betalen. Voor betaling in rembours worden extra kosten in rekening gebracht.

Kenmerken:

  • Je betaalt pas bij ontvangst. ontvang je niets, dan betaal je ook niets.